Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

      

Alfa3 Kjøkken AS (etablert i 2006) 

Vårt mål er at våre kunder skal være stolte av å eie et kjøkken fra Alfa3. For å oppnå dette tenker og planlegger Alfa3 langsiktig, noe som skal gi våre kunder trygghet for en så stor investering som et kjøkkenkjøp er. Vår tilsammen over 50 års fagkunnskap og erfaring, er et solid fundament som gir oss grunnlaget for å designe og lage gode produkter og løsninger. Våre valg av materialer og tilbehør, gjøres med tanke på at kun det beste er godt nok for deg. 

Vi legger stor vekt på kundeservice, før, etter og i prosessen med å designe, produsere og montere ditt kjøkken. Vi får mange hyggelige og oppmuntrende tilbakemeldinger fra våre kunder, og ingenting gleder oss mer enn det.

Kjøkkenrommet er idag et av de viktigste rommene i huset, hvor vi legger igjen mye tid både sosialt og praktisk. Det skal være funksjonelt, og et hyggelig sted å være. I vår nye katalog finner du et utvalg av noen av de innredningene vi har laget. Det er ikke lett å vise alle våre muligheter i en katalog, men vi håper den kan være til inspirasjon for deg som kanskje står foran et kjøkkenkjøp.

Vår butikk og fabrikk hvor vi produserer ditt kjøkken, bad og garderobe, finner du i Geithus i Modum kommune.

Velkommen til oss for en hyggelig kjøkkenprat!

 

Her kan du se våre infofilmer:

Alfa3 TV 1080 illAlfa3 2018 ill

Klikk på bildet for å starte vidoen!